Klarkson objavio listu pet najboljih i najgorih automobila u 2018.
Log in

Klarkson objavio listu pet najboljih i najgorih automobila u 2018.

Džeremi Klarkson je vjerovatno najuticajniji i najpoznatiji automobilski novinar na svijetu i slobodno možete računati da je njegovo mišljenje o automobilima praktično odlučujuće za ljubitelje automobila. Sada je u britanskom nedjeljniku Sunday Times objavljena i Klarksonova kolumna sa listom njegovih najboljih automobila u 2018.

On je za ovu publikaciju odabrao i vozio 28 automobila i na kraju izabrao pet najboljih. Klarkson je inače poznat po snažnim kritikama pa vjerujemo da mu je izbor bio vrlo težak.

jeremy-clarkson-s-5-best-cars-of-2018.jpg

Na vrhu liste našao se Lamborghini Huracan Performante kojem je dodijelio perfektnih pet zvjezdica.

jeremy-clarkson-s-5-best-cars-of-2018 (1).jpg

Zatim ide Porsche 911 GT2 RS kojem je takođe dodijelio pet zvjezdica iako kaže da je daleko od fana ovog njemačkog brenda.

jeremy-clarkson-s-5-best-cars-of-2018 (2).jpg

Na treće mjesto smjestio je Aplina B5, tjuniranu verziju BMW Serije 5. Za njega je rekao da je “blizu onoga što bi svaki automobil trebao da bude”.

jeremy-clarkson-s-5-best-cars-of-2018 (3).jpg

Aston Martin Vantage našao se na četvrtom mjestu sa četiri zvjezdice i njegova pozicija ne iznenađuje obzirom da je Klarkson veliki fan modela.

jeremy-clarkson-s-5-best-cars-of-2018 (4).jpg

Bentley Continental GT završava listu i tu se našao uprkos činjenici da Klarkson ranije nije volio Continental GT. Za novu verziju navodi da mu je osvojila srce i stoga je u top pet.

abarth-695-rivale-special-edition.jpg

Klarkson je takođe objavio i listu najgorih pet automobila ih 2018. po njegovom mišljenju. Na neslavnoj listi se nalaze Abarth 695 Rivale, Audi Q8, Dacia Duster, Mini 1499 GT i Volvo V60.

Na kraju je za Volvo V60 prokomentarisao: “Ništa bolje ne govori da vam je seksualni život mrtav od Volvoa pred kućom”.

Milan Vukićević, CGauto

Poslednji put izmenjenonedelja, 30 decembar 2018 18:12
megapixel logo