Tramp se Kimu pohvalio sa limuzinom
Log in

Tramp se Kimu pohvalio sa limuzinom

Prethodnih dana pažnju svjetske javnosti privukao je sastanak između predsjednika SAD-a i Sjeverne Koreje. Potpisan je sporazum o denuklearizaciji i svijet je odahnuo, ali nama je zapeo za oko momenat kada Tramp pokazuje Kimu svoju limuzinu.

Naime, nakon sastanka Tramp je odlučio da se pohvali sjevernokorejskom lideru sa svojim automobilom, i tom prilikom Kim je kratko zavirio u unutrašnjost automobila. Kako je unutrašnjost automobila strogo čuvana tajna, pripadnici obezbjeđenja bukvalno su izgurali predstavnike medija, kako u javnost ne bi dospjelo ono što ne treba.

Ono što možemo reći jeste da je predsjednička limuzina jedan zaista masivan automobil, što možete vidjeti kada predsjednici stoje pored nje. Jasno se vidi da je limuzina viša od Trampa koji je visok 190 cm.

3DDAD00A00000578-0-Donald_Trumpdrtr.jpg

Pretpostavlja se da je Cadillac koristio šasiju od svog najvećeg pick-upa, a kako je automobil bukvalno oklopljen (vrata su debela oko 21 cm) pretpostavlja se da teži između 6.800 i 9.000 kg. Naravno, sve se krije u strogoj tajnosti ali pretpostavka je da je automobil opremljen suzavcima, raznom vrstom oružja, noćnim kamerama, da je otporan na raketne, biološke i hemijske napade, sredstvima komunikacije pod višeslojnom enkripcijom itd.

Snimci iz Singapura potvrđuju da se Tramp još uvijek vozi u limuzini iz Obamine ere, a vjerovatno da joj je ovo zadnje putovanje pošto novi “The Beast” već spremno čeka.

Milan Vukićević, CGauto

megapixel logo