Ko ima bolji vozni park, Rambo ili Terminator?
Log in

Ko ima bolji vozni park, Rambo ili Terminator?

Dva najpoznatija akciona junaka s kraja prošlog milenijuma dijele jednaku strast prema skupocjenim automobilima, a vrijednost njihovih ergela se mjeri u milionima.

I dok su decenijama nemilice pucali iz svih kalibara, šakama rešavali sve dileme i rasprave, a bili vrlo škrti na riječima, Arnold Schwarzenegger i Silvester Stallone iza sebe imaju impresivnu zbirku blokbastera, a još impresivnije je njihovo bogatstvo. Pritom im politički i humanitarni rad nije stran, a nerijetko podlegnu strastima svakog pravog muškarca. Tu ne mislimo na hranu i piće, jer momci i sa 70 godina na leđima drže formu. Da, treća najvažnija stvar na svijetu je nekome fudbal, a nekom automobil. Kod njih je auto, i to više njih.

Bivši Terminator je zadržao svoj imidž i u pogledu automobila, pa tako u njegovoj zbirci ima mjesta za nekoliko Hummera, Mercedesov Unimog, pa i pravo vojno vozilo, Oshkosh M-ATV. Od rafiniranih sportisa ima naravno Bugatti Veyron, i to najprestižniju verziju, ali i uvijek posebni Bentley. Mercedesov roadster s AMG-ovim potpisom je još jedan dragulj, kao i bar jedan Porsche 911. Stallone je u svom izboru puno rafiniraniji. Tako iz grupe pravih muških vozila bira G Klasu, nekoliko njih, a na listi sportista ima Ferrari, ali i Aston Martin. Pritom ne zazire ni od hot road prerada, pa i oldtajmera. I da, Rambo takođe u svojoj garaži ima jednog Bugatti Veyrona.

Naravno, njihove zbirke se mijenjaju na mjesečnom nivou, pa je zaista teško utvrditi čime trenutno raspolažu. Njihove zbirke nijesu impresivne kao one kod Seinfelda ili Jay Lenoa, a posebno ne Floyda Mayweathera. Ali s druge strane, Rambo i Terminator su poznati i po humanitarnom radu, a uprkos velikom "neprijateljstvu" izuzetno se poštuju.

Index

Poslednji put izmenjenoponedeljak, 28 maj 2018 10:59
megapixel logo