Čovjek tužio BMW jer je ostao bez palca
Log in

Čovjek tužio BMW jer je ostao bez palca

Za veliki broj ljudi je kupovina novog BMW-a X5 ostvarenje jednog od životnih snova, ali ovi snovi se mogu lako pretvoriti u noćnu moru potaknuti jednom od skupih opcija na automobilu.

Upravo tako bi se moglo opisati iskustvo čovjeka po imenu Godwin Boateng iz Njujorka, koji je završio noseći svoj sopstveni palac u lokalnu bolnicu u nadi da će mu ga doktori prišiti nazad na šaku.

webmw-x5-cuts-off-mans-thumb-2.jpg

Naime, Godwin je prilikom razgovora sa svojim prijateljem držao ruku na unutrašnjem dijelu vrata dok su ona bila u poluotvorenom položaju (on tvrdi čak 30cm od kedera). To naravno ne bi bilo nikakav problem da automobil nije bio opremljen SCAD senzorom koji je iz nekog razloga tada aktivirao elektromotor za zatvaranje vrata. Ostatak možete i sami da pretpostavite.

Da stvar bude još gora, u bolnici su nesrećnom čovjeku objasnili da njegovom prstu nema spasa zbog težine povrede. On sada tvrdi da snosi nevjerovatne bolove, da je dešnjak i da ništa više ne može da obavlja sam (da veže vezice, zakopčava dugmad...), da mora da nosi vještački prst...ukratko sve čega može da se sjeti on i njegov advokat.

wetbmw-x5-cuts-off-mans-thumb-3.jpg

Da naravno, čovjek je tužio njemačkog proizvođača koji za sada nema komentar. Podsjetimo da ovakve tužbe u Americi oštećenima mogu donijeti mnogo novca.

Poslednji put izmenjenoutorak, 27 mart 2018 18:30
megapixel logo