Nakon hapšenja ukrala policijski automobil
Log in

Nakon hapšenja ukrala policijski automobil

Većina kriminalaca bi se nakon hapšenja pomirilo sa tim da su na kraju „dolijali“, ali ovaj snimak je dokaz da ima onih koji u svemu vide novu priliku.

Nakon što su policajci u Teksasu uhapsili djevojku zbog posjedovanja narkotika, nju su vezanu ubacili u policijski SUV dok su se oni napolju zanimali pretresajući detaljno njen ranac.

Kamera koja snima zadnja sjedišta u automobilu bilježi momenat kada djevojka uspijeva da otkopča pojas, a zatim provlači i ruku i oslobađa se lisica. Nakon ovoga djevojka se osvrće, i kada vidi da nema opasnosti u blizini provlači se do vozačevog sjedišta.

Nakon ovoga slijedi potjera za odbjeglim policijskim SUV-om koja je snimljena brojnim kamerama, kako iz pomenutog automobila tako i iz drugih vozila.

Odbjegla djevojka uspijeva nekoliko puta da izbjegne druga policijska vozila i šiljke koje joj postavljaju, ali na kraju gubi kontrolu i izlijeće sa puta.

Vjerujemo da će nakon ovoga policajci djevojci posvetiti više pažnje, a za bjekstvo iz zatvora će joj trebati i malo bolja strategija.

megapixel logo