UNIQA na novoj adresi
Log in

UNIQA na novoj adresi

UNIQA osiguranje 22. februara otvara novi centar za klijente u poslovnoj zgradi “The Capital Plaza”

Prateći savremene trendove i osluškujući potrebe svojih klijenata UNIQA osiguranje je donijela odluku da otvori novi centar za klijente. Umjesto u poslovnicama na Starom aerodromu i zgradi Maksim, od 22. februara, UNIQA će nastaviti da pruža usluge osiguranja u novoj, moderno opremljenoj poslovnici u ulici Cetinjska 11/1 (Atrijum centra The Capital plaza).

“Svaka promjerna donosi novu energiju, a ova će biti usmjerena na unapređenju kvaliteta usluga osiguranja i odnosa sa našim klijentima. Mijenjamo se sa njima, uvijek na bolje!” – saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

Radno vrijeme nove UNIQA poslovnice je od 08:00-17:00 radnim danima. Kontakt telefon je +382 20 228 460, a e-mail adresa: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Otvaranje nove poslovnice je samo jedna od promjena pred kojima je UNIQA osiguranje u Crnoj Gori. Uskoro će UNIQA promijeniti i sjedište svoje uprave, koja će se preseliti u Diplomatskoj kuli “The Capital Plaza”.

UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 12 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata. UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008.

O UNIQA osiguravajućoj grupaciji: UNIQA Grupa je jedna od vodećih osiguravajućih grupa na svom matičnom tržištu Austriji kao i u Srednjoj i Istočnoj Evropi. 22.000 zaposlenih i saradnika opslužuje više od 10 miliona klijenata u 19 tržišta sa ukupno 19,5 miliona ugovora o osiguranju.

megapixel logo