Nova prodajna kampanja UNIQA osiguranja
Log in

Nova prodajna kampanja UNIQA osiguranja

U periodu od 1.februara do 30.aprila osigurajte Vaš biznis kod UNIQA osiguranja i ostvarite mnogobrojne povoljnosti za vas i vaše zaposlene.

UNIQA osiguranje je kreirala posebni paket osiguranja za mala i srednja preduzeća, namijenjen onima koji žele da svoj biznis zasnivaju na sigurnim osnovama.

„Za vrijeme trajanja akcije, koja traje od 1 .februara do 30.aprila, uz paket osiguranja imovine i zaposlenih možete ostvariti popuste do čak 30%. Pored toga, za vas i vaše zaposlene smo pripremili i loyalty kartice kojom možete ostvariti i dodatne povoljnosti u UNIQA osiguranju ali i popuste kod naših MedUNIQA partnera širom Crne Gore.”

UNIQA vam omogućava da se zaštite od svih rizika koji mogu ugroziti vaše poslovanje: osiguranje od požara, zemljotresa, izliva vode iz instalacija, provalne krađe, odgovornosti za profesionalnu odgovornost, osiguranje zaliha robe... ali UNIQA je tu i da vam pomogne da izgradite i nagradite lojalan partnerski odnos sa zaposlenima.

„Zaštitite imovinu, ali pobrinite se da i vaši zaposleni budu sigurni i zadovoljni. Pokažite da brinete o njima - ugovorite osiguranje koje će njih i njihove porodice štititi od posledica nesrećnog slučaja 24 časa dnevno, bez obzira gdje se nalaze. Za one izuzetne, do kojih vam je posebno stalo da ih nagradite ili zadržite, možete ugovoriti individualne polise osiguranja od nezgode ili dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.”- saopšteno iz UNIQA osiguranja.

Više informacija o akciji možete naći na zvaničnoj web stranici UNIQA osiguranja www.uniqa.me a osiguranje možete ugovoriti u nekoj od UNIQA poslovnica u vašem gradu.

megapixel logo