Zašto kupiti putno zdravstveno osiguranje?
Log in

Zašto kupiti putno zdravstveno osiguranje?

Planirate putovanje, izabrali ste destinaciju i sada čekate dan kada ćete krenuti na dugoplanirani odmor. Međutim, i mala nezgoda može pokvariti ugodnost dugoplaniranog putovanja. Zato ne rizikujte, već preduhitrite neugodnosti i svedite njihov uticaj na minimum uz putno zdravstveno osiguranje!

Putno zdravstveno osiguranje je osiguranje lica/putnika za vrijeme boravka u inostranstvu od mogućih nepredviđenih situacija nastalih kao posljedica nezgode ili promjene zdravstvenog stanja lica/putnika usljed nekih faktora, a sve za vrijeme boravka u inostranstvu.

Mi predlažemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja putem webshop servisa, kod našeg partnera UNIQA osiguranja. Isti omogućava da dođete do polise za samo nekoliko minuta,  jednostavno, bez obzira na mjesto gdje se nalazite i vrijeme kada to želite učiniti. Ukoliko se odlučite za online kupovinu, osim uštede vremena,  štedite i novac jer kupovinom preko UNIQA webshop-a možete ostvariti popust od 10% na putno zdravstveno osiguranje.

UNIQA program putnog zdravstvenog osiguranja pomaže osiguranicima da izbjegnu eventualne neprijatnosti na putovanju i da se osjećaju lagodno i bezbjedno. Osiguranicima je na raspolaganju Kontakt centar koji radi 24 časa dnevno 365 dana u godini i koji je u mogućnosti da obezbijedi asistenciju u cijelom svijetu, od jednostavnih do najkompleksnijih hirurskih zavata.

Putno zdravstveno osiguranje koje nudi UNIQA osiguranje podrazumijeva tri različita paketa - Standard, Comfort, Ekskluziv - i u zavisnosti od odabranog, osiguranik dobija različite nivoe pokrića.

Pogodnost polise UNIQA putnog zdravstvenog osiguranja je ta što se cijena prilagođava godinama klijenta i broju dana boravka u inostranstvu. Ukoliko se, na primjer, klijent odluči za sedmodnevni boravak u Italiji, putno zdravstveno osiguranje će ga stajati ukupno 8,26 eura, odnosno 7,43 ukoliko polisu kupi preko web shopa (plaćanje se može obaviti putem platnih kartica - VISA, Master i Maestro).

Ovim osiguranjem, u slučaju neke nezgode, osiguraniku se pokrivaju troškovi u iznosu do 30.000€ (liječenje, tretman, operacije, ljekovi...).

Ukoliko želite da obavite kupovinu osiguranja putem UNIQA Webshop-a, brzo, udobno i jednostavno - kliknite na online kupovina!

Više informacija o putnom zdravstvenom osiguranju, uslovima osiguranja, možete pronaći na: http://www.uniqa.me/  

megapixel logo