Podržite predstavnike Crne Gore na Zimskim Svjetskim Igrama Specijalne Olimpijade
Log in

Podržite predstavnike Crne Gore na Zimskim Svjetskim Igrama Specijalne Olimpijade

Približavaju se Zimskske olimpijske igre za osobe s intelektualnim poteškoćama, koje se održavaju u Austriji, a čiji je UNIQA ponosni sponzor i osiguravajući partner.

Kako bi na što bolji način pružila podršku sportistima koji će nastupiti na ovom velikom takmičenju, osim generalnog sponzorstva, UNIQA je pripremila zanimljivu aktivaciju #Make2017better koja se odvija na društvenim mrežama, a koja poziva građane da, objavljivanjem fotografija sa Larom i Luisom, zvaničnim maskotamo Specijalne Olimpijade, navijaju za svoj nacionalni tim.

Pored toga, kao premijum sponzor EHF Lige Šampiona za žene i glavni sponzor Zimskih Svjetskih Igara Specijalne Olimpijade, UNIQA je organizovala predstavljanje crnogorskog tima Specijalne Olimpijade u poluvremenu EHF utakmice: Budućnost – Vardar, koja se održala  29. Januara u SC “Morača”. Tom prilikom su u posjeti bile i maskote Olimpijade - Lara i Luis, koji su pomogli u predstavljanju šest olimpijaca, heroja nacije, prisutnima ali i onima koji su utakmicu pratili preko malih ekrana. Zajedno sa rukometašicama i prisutnima u Sali, pružili su podršku sportistima i poželjeli im puno uspjeha na predstojećim Zimskim Svjetskim Igarama Specijalne Olimpijade.

Aktivaciji #make2017better se odvija na zvaničnoj Facebook stranici UNIQA Crna Gora (https://www.facebook.com/UNIQA.CrnaGora/) gdje  na jednostavan način i vi možete podržati najhrabrije i najupornije sportiste iz Crne Gore, koji su se uprkos izazovima odlučili da život posvete sportu.

Osim rukometašica Budućnosti koje se poželjele puno uspjeha našim sportistima na ZISO, podršku su pružili i karatista Almir Cecunjanin, džudista Srđan Mrvaljević, parolimpijac Filip Radović, skijašica Ivana Bulatović ali i zaposleni iz UNIQA osiguranja, njihovi saradnici i veliki broj građana, koji su postavili fotografiju uz hashtag #make2017better i tako se priključili globalnoj aktivaciju koja ima za cilj podršku i promociju Specijalne Olimpijade.

Još ste da vrijeme da vi učinite isto - pokažite solidarnost i pomognite Specijalnoj Olimpijadi Crne Gore da dođe do značajne finansijske podrške pred put u Austriju!

Za više informacija posjetite: https://make2017better.com/me

megapixel logo